beikoláztatási támogatásokkal kapcsolatos SÜRGŐS határidők_2022.08.25!

Tisztelt helyi Szülők/ Diákok!

A közép-és felsőfokú képzésben részt vevő Diákokat kérem, hogy a bérlettámogatás igénybevételéhez mielőbb, de legkésőbb '08.25-i határidőig szerezzék be és juttassák el az iskolalátogatási igazolásukat! 

Amennyiben a "4-6 hónapos" diákbérlet beszerzését önállóan végzik, úgy saját nevükre, címükre kérjék a számlát. Az iskolalátogatási igazolás bemutatása ez esetben az önkormányzati pénztárból való kifizetéskor lesz esedékes.

 

Kérem a Szülőket, hogy a 2022./2023.tanév I. félévére vonatkozó iskola (óvoda) kezdési támogatással kapcsolatosan szíveskedjenek 2022.08.29-ig beszerezni- és a hivatalba eljuttatni papír alapon vagy, akár email-ben a belvard.hivatal[at]szederkeny[dot]hu e-mail címre-  a NEM OLASZI általános iskolás/óvodás, középiskolás/felsőfokú képzésben részt vevő gyermekük iskolalátogatási igazolását, egyúttal a bankszámlaszámuk egyeztetésére hívom fel szíves figyelmüket a megadott határidőig.

Kizárólag a határidőig egyeztetett számlaszámokra tudjuk '08.30-án elküldeni az önkormányzati támogatást! Ezt követő visszajelzések esetén az utalás csak a következő héten lesz esedékes.

Kérek visszajelzést- akár telefonon- akkor is ha nem változott tavaly augusztus óta a bankszámlaszámuk!

Amennyiben esetleg változott a bankszámlaszámuk, akkor azt SMS-ben, e-mailben, vagy egyéb írásos úton juttassák el a hivatalba.

 

Szíves együttműködésüket, és a határidők betartását kérem!

Köszönöm.

 

Belvárdgyula, 2022.08.19.

 

                                                                                    Sándor Ágnes polgármester